| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BlackDeath Big Boss Pig

Регистриран на: 29 Яну 2007 Мнения: 878 Местожителство: The Black Citadel
|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 5:45 pm Заглавие: Турнир по warhammer 17ти и 18ти януари |
|
|
На 17ти и 18ти януари (събота и неделя) ще се проведе турнир на 2500 точки. Началният час е 12 часа, а входът е 5лв. Събраната сума се разделя между първия и втория. Toчките ще са 1 за равенство 2 за минорна победа, 3 за солидна победа и 4 за масакар. Всеки трябва да си прати арми листа до 15 януари. Всеки ден ще се играят по 3 игри първите и победителя от събота ще играе финал срещу победителя от неделя през седмицата или неделя вечерта ако някои се откаже всички които трябва да играят срещу него получават служебна победа.
Правилата за турнира са следните:
- не повече от 2 еднакви пехотни отряда със срелящи оръжия
- не повече от 2 еднакви специални отряда (3 за high elves)
- не могат да се повтарят рядките отряди (2 еднакви за high elves)
- не повече от 6 бойни машини (каруците не се броят за бойни машини, скейвънските weapon teams и танка се броят за бойни машини)
- не повече от 10 зара за магия като bound spells и power stones се броят за 1 зар.
- не повече от 2 еднакви героя
- не са позволени наименованите герои
- не са позволени магически предмети и знамена над 75 точки
За записване пишете в тема или направо оповестете някой в клуба. Освен това, моля, казвайте и раса, с която ще играете както и кои ден ще ви е удобно за да можем да направим 2 равно големи групи ако уикенда не ни стигне за да излъчим победител ще се доиграва следващия.
Записалите се за събота са:
Стефчо (Dwarfs)
Виктор (Wood Elves)
Gobbo (Orks & Goblins)
Делийски (Dark Elves)
Maрин (High Elves)
Записалите се за неделя са:
Павел (Skaven)
Mинчо (Empire)
Волкос (High Elves)
Gnobo (Dwarfs)
Пешо (Deamons of Chaos)
Базил (Vampire) _________________ Born to Lose
Live to Win
Последната промяна е направена от BlackDeath на Пет Май 08, 2009 11:13 am; мнението е било променяно общо 17 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Volkos Lark

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
High Elves  _________________ Virtutis Gloria Merces!
"Fortune favors the bold, but in the 8th edition reckless charges will have dwarves outpacing you." |
|
|
 |
Terdion

|
Пуснато на: Вто Дек 16, 2008 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Павка на тебе май ти хареса идеята за скейвънската машина на времето и сега искаш да ти пратим листове до 10 декември .
Аз мисля че ще играя в събота, но все още не си знам кога са ми всички изпити през сесията и не съм сигурен 100%. А иначе армията щe е джуджета. _________________
 |
|
|
 |
BlackDeath Big Boss Pig

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 12:51 am Заглавие: |
|
|
Волкос кажи само кои ден, Стефчо засега те пиша събота имаш промяна в плановете пиши като разбереш за да те преместя в неделя. _________________ Born to Lose
Live to Win |
|
|
 |
Volkos Lark

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 10:32 am Заглавие: |
|
|
Неделя този път _________________ Virtutis Gloria Merces!
"Fortune favors the bold, but in the 8th edition reckless charges will have dwarves outpacing you." |
|
|
 |
RedwynSorrowheart

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Събота пак, Горски. _________________ Hear the sound of swords fulfill the night
Feel the winds of death on your skin
See the arrows fly, flaming in the sky
Hear the screams of men, as they die! |
|
|
 |
BlackDeath Big Boss Pig

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 12:54 am Заглавие: |
|
|
Aз в интерес на истината още се чудя дали да не играя конни вампири, измислих си много забавен роостер, но засега оставам скейвън казвам го изцяло информативно. _________________ Born to Lose
Live to Win |
|
|
 |
BlackDeath Big Boss Pig

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Идеята ми е да редуваме турнирите с ограничения и тези без, но ако масово предпочитате турнирите с ограничения визирам предишния можем да ги правим само такива. Ще се радвам ако изкажете предпочитанията си своевремено за да можем да се разберем преди да е наближил турнира. _________________ Born to Lose
Live to Win |
|
|
 |
sinister
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Да те кажа честно, все тая. Така или иначе качеството на играта се развива в диаметрално противоположно точка от качеството на фигурките.
Ако намерм подходящ лак да не се жулят, като правила можем да възприемем замерването с топчета! |
|
|
 |
Volkos Lark

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Недко в крайна сметка като не ти харесва не играй и толкова. Правилата са такива, каквито ги направят.
На мен с бретонската ми армия с новисадските правила не ми изнася - не играя. _________________ Virtutis Gloria Merces!
|
|
 |
sinister
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 7:28 pm Заглавие: |
|
|
И като спра да играя и голямата работа! Не ми ограничавай свободата на словото!
Да и на кого му пука за твоята бретонска армия! Ха-ха-ха  |
|
|
 |
sinister
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
А сега сериозно.
Според мен е по-добре да се играят сценарии, вместо само pitch battles. В тоз случай може и без ограничения. Е само тези специалните герои, защото като ги убят не ми е ясно как пак се появяват във следващата битка? |
|
|
 |
RedwynSorrowheart

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 11:53 pm Заглавие: |
|
|
Миии... Не ги убиват Някой редови войник се жертва (по скоро иска повишение) и измъква тялото на нашия ранен герой от битката. Особено ако разстрелян или изпържен. После прийстовете го лекуват.
Разбира се ако е бил убит в чалендж с 5 wounda overkill ще си е мъртъв като труп.
Може да дариш моделчето за конверсия на вамприски лорд Тъй или иначе вампирите са силни, що да не почнем да играем всички с тях. _________________ Hear the sound of swords fulfill the night
|
|
 |
BlackDeath Big Boss Pig

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 12:29 am Заглавие: |
|
|
Поради проявено желание от по-голямата част от играчите турнира ще е с ограничения които са постнати по-горе тези ограничения бяха обсъдени днес със 7 от играчите на миналия турнир и смятам, че се получиха много приятни и добри правила. _________________ Born to Lose
Live to Win |
|
|
 |
Terdion

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Имам следния въпрос за джуджетата. Това за 75-те точки максимум на предмет за джуджетата (и по-специално БСБ) как важи, че може да носи общо руни за 75 на знамето си или че може да си купи трите руни, но нито една от тях да не е над 75 точки. _________________
 |
|
|
 |
Marinero
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 5:59 pm Заглавие: |
|
|
| BlackDeath написа: | | Идеята ми е да редуваме турнирите с ограничения и тези без, но ако масово предпочитате турнирите с ограничения визирам предишния можем да ги правим само такива. Ще се радвам ако изкажете предпочитанията си своевремено за да можем да се разберем преди да е наближил турнира. |
Аз честно казано бих се радвал да турнири и без ограничения.. За компенсация, може турнирете без ограничения да са всяка игра да е различен сценарии |
|
|
 |
sinister
|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 6:17 pm Заглавие: |
|
|
То така или иначе ще има различни сценарии за всяка игра, нали?
(И-то не ми работи както сте забелязали)
Имам един въпрос. По отношение с двата еднакви героя да бъде ако може уточнено. На пример Arc Lector и warrior Priest еднокви герои ли са и сега се сещам задруг пример Vampire Lord i Vampire Count, може и да бъркам, еднакви герои ли са? Т.е. лорд и герой еднакв ли са ил различн? |
|
|
 |
RedwynSorrowheart

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Два еднаква героя биха били по скоро два каунта, два алтъра, два кастъра от един левъл енд соу он. _________________ Hear the sound of swords fulfill the night
|
|
 |
shizampir

|
Пуснато на: Пон Дек 22, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Стефчо мозеш да си слозиш до 3 рунивсяка една да не е над 75 точки
идеята за това правило е да отстраним силните банери визирам знамето което дава reg. на вампирите и знамето на демоните дето дава стъбърн за жалост две хубави джуджешки знамена изгарят но пък махнахмме две много силни които пречат на много армииобаче пък ще мога да ползвам грифонското знаме
на на на на на на  |
|
|
 |
BlackDeath Big Boss Pig

|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2008 12:12 am Заглавие: |
|
|
Правилото за еднаквите герои има предвид да, че неможе да вземеш 3 еднакви героя като вид примерно 3 хиро левъл вампири или 3 хиро левъл магиосника правилото няма нищо общо с лордовете които така или иначе немогат да се повтарят на тези точки. С тези правила вампирите ще трябва да играят лайт кинг или некромансер, мишките няма да могат да изкарат 3 инжинера огретата, лизардмените 3 сауруса и тн. Пояснявам за джуджетата, че руническите им предмети могат да надхвърлят 75 точки, но немогат да влючват руни които струват над 75 самостоятелно.
Този турнир ще е без сценарии, ще постна тема за сценарии кадето ще се дискотират и ще се коментират изиграни игри на различни сценарии за 2500 точки и вседсвие на общото мнение ще се реши дали занапред да се играят сценарии. _________________ Born to Lose
Live to Win |
|
|
 |
|